12B 2014

[raw]

The Great Gatsby High School Version

12B-ul din liceul “Mihai Viteazul” a avut cel puțin vreo 3 actori talentați, care în ciuda rolurilor, n-au avut parte de un sfârșit tragic, ci de o intrare reușita la facultate.

Nu degeaba, le-a urat dirigu’ “Succes!”. Tema filmului: The Great Gatsby.

[/raw]

Ca să nu ne lăudăm singuri

quotes quotes

Atenția pentru detalii și talentul de a reda cât mai bine diverse emoții, stări și sentimente, dar nu în ultimul rând creativitatea și profesionalismul de care au dat dovadă, au dus la realizarea unui film într-adevar deosebit. Voi mai apela cu încredere în viitor deoarece serviciile oferite sunt impecabile, calitatea lor de asemenea.

— Cristina Marin, 12B

quotes quotes

Filmulețul clasei 12B, promoția 2014 a fost cu siguranță cel mai bun film din seara balului. Efectele și muzica au fost foarte bine alese, iar filmul prezintă destul de clar clasa noastră, o clasă care deși nu a fost întotdeauna foarte unită a reusit mereu sa facă lucruri bune.

— Valentin Grigore, 12B

quotes quotes

Răbdarea de care au dat dovadă în timpul filmărilor și modul creativ în care au montat scenele și au ales muzica astfel încat acestea să pară mai dinamice au adus un aport important atât calitații filmului, cât și a colaborarii noastre. Aceste ingrediente au facut ca filmuletul sa fie reprezentativ pentru clasa noastra si sa aiba ceva anume care ma determina sa-l revad de mai multe ori.

— Cristina Tudoran, 12B